Beauty in a jar -

Opa aquastyle

Kilade in på Makeupstore när jag var i stan häromdagen och unnade sminkhyllan en ny liten vän som jag skrivit om tidigare. Aqua Cooling Powder. --->LÄS INLÄGGET<----
Om du inte har råd eller lust att köpa detta svalkande mirakel så gå iaf in i en butik och testa det. Huden blir iskall och känns sjukt skön. Håller bra med och mattar ner. Jag kommer aldrig att byta puder!
Fick tips om att det även fungerar som primer, samt torrschampo när det krisar oppepå.
 
OBS!!!! Den platta lilla borsten som ligger i locket på burken.... DO NOT USE!! Hela ansiktet var fullt med massa strån som föll av borsten och jag såg ut som en skäggig tant innan jag äntligen fick av allt med en annan borste. Så ett litet minus, men annars, WOOOAW. Köp, testa, njut. Det är en fröjd att sminka sig nu....
 
 

Smells like home, too much

Måste erkänna att jag blev väldigt beskviken när jag fick hem CLEAN´s nya tillskott RAIN.....kanske man blivit immun mot den härliga doften av regn nu när man bor i Blöteborg....vad vet jag... Sitter och sniffar på mig själv idag och försöker gilla den, det "lät" ju så bra med en CLEANparfym som doftade som regn....hm.
Vad tycker ni läsare som sniffat på doften?
 

A fine piece of ass

Just så stod det faktiskt i min studentmössa för....hmm... åtta (?) år sen...
Tänkte på det för ett tag sen när jag som vanligt låg på min spikmatta en kväll.
När jag låg där tänkte jag...hm...man kanske skulle dra ner den till rumpan. Aooouch säger jag! Gör grymt ont i början vill jag lova, går inte att jämföra med att ha spikmattan under ryggen. Men lymfcirkulationen ökar nåt så in i gradens!! Och det är bra för att rensa ut alla slaggprodukter som gör att man får celluliter.
Vissa kvällar när jag är extra modig så ligger jag på sidan också. Skulpterar leran liksom ;) Det gör riiiktigt ont, bara så att ni är beredda på det om ni testar....Jag brukar ha en kudde att krama hårt.
Det är inte skönt vill jag lova, men oj så effektivt!! Är väl ingen nyhet att spikmattan funkar på celluliter direkt men jag har faktiskt aldrig testat innan...
 
Bjuder tyvärr inte på några före och efter bilder på min egen rumpa, hoppas ni har förståelse för detta ;)
 
 
 
 

5 little darlings

Kass på att uppdatera nu, jag vet. Ibland blir det så bara....
Anyhow.
 
Gillar Too Faced mer och mer och speciellt svag är jag för kit i alla former och färger. Såg att det fanns ett nytt på elevens sida nu. Alla favoriterna i en och samma ask, bar å pröve :)
  • Too Faced LashGasm Mascara
  • Too Faced Anti Crease Eye Shadow Primer
  • Too Faced Glamour Gloss Volumizing Lip Gloss - Sexpot
  • Too Faced Lip Insurance Lip Primer
  • Too Faced Primed & Poreless Face Primer
 
Too Faced Beauty Editior Darlings
---->Klicka här<---
 
 

Milady

Nya läpplacket används flitigt. Härlig mörklila höstfärg :) Milady från L´Oreal
 
(och ja...jag vet att bildkvalitén är grym just nu, ha tålamod med mig... :) )
 
Trevlig helg :) pussss
 
 
 

Accessorize of the day

Dagens inspobild, min dag i ett nötskal. Snörvlat mig igenom dagen och tagit mig en innedag på kontoret. Min "skånska" (är från BLEKINGE!!) var det svårt att dölja bakom "rikssvenskan" med whiskeyröst idag...
NU: MÅSTE DUSCHA!! MÅSTE MÅLA NAGLARNA! MÅSTE MÅSTE MÅSTE SOVA. over and out

Jelly pong pong

Äntligen ett lipgloss som inte klibbar ihop läpparna..eller ja lip frosting, sak samma...
Och känslan håller verkligen i sig, det torkar inte ut läpparna som många andra lipgloss kan göra. Lite lite färg, som fräschar upp den egna läppfärgen och blir inte allt för fjortisglansig heller. Helt klart värd en hedersplats bland mina skönhetsprodukter! 
 
"Irish Cream Pavlova har ett glossigt skimmer och underbar doft. Innehåller druvkärnolja som återfuktar, antiinflammatorisk och läkande aloe vera samt mjukgörande bivax"
 
Jag fick den i senaste glossyboxen, men den finns även att köpa HÄR
 

Me and my gorgeous

Har ju helt klart hittat mig en ny favorit i doftdjungeln. Victorias Secret Gorgeoussom jag fick hem för ett tag sen är helt fantastisk. Frisk och fräsch. Och som sagt, är ju väldigt tjejigt läcker med :)
 
"A floral fruity fragrance for modern women Clean, fresh, sweet, feminine & voluptuous Top notes of Italian mandarin & wild strawberry Heart notes of jasmine & purple freesia Base notes of warm sandalwood & creamy musk"
 


Furry nails, wooooho!

Åh jag är helt lyrisk, nästa vecka kommer Ciates nya lack börja säljas i butikerna!!
Hittade det på nån utländsk sida när jag googlade runt på nagelinspo i somras och nu är det äntligen dags!!
Jag kommer att sTå och banka på dörrarna för att skaffa hem det mörklila lacket nästa vecka!!!
Har ända sen jag såg detta klurat på hur man skulle kunna göra det själv, men inte lyckats hitta något sånt pulver.
 
AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHH :)
 
Velvet Manicure från Ciate kommer kosta ca 189kr.
 
 
Klicka här för att komma till mitt tidigare inlägg
 

 

 
 
 
 





 
 

The hype : Bio-Oil

Har länge vart nyfiken på denna hypade Bio-Oil. Oljan är framtagen för att hjälpa till att göra ärr, bristningar och ojämn hudton mindre framträdande. Rekommenderas även för åldrande och uttorkad hud.
 
Ska bli riktigt spännande att se om den är så bra som alla säger. Man ska massera in den på området man vill behandla två gånger om dagen och ska användas i minst 3 månader.
 
Bio-Oil innehåller den banbrytande ingrediensen PurCellin Oil som gör formuleringen mer tunnflytande. På så sätt absorberas oljan lättare av huden och hjälper nyckelingredienserna att verka optimalt:
A- och E vitaminer, naturliga växtoljor av ringblomma, lavendel, rosmarin och kamomill.
 
Någon som provat? :)
 
 
 
 

High on little secrets...

Jag är galen i handsprit, kanske nästan lite för mycket... Men att gå runt och lukta sprit jämt är kanske inte allt för poppis på jobbet ;)
 
Victoria´s Secret har söta små handspritsflaskor som doftar precis lika gott som allla deras andra produkter. Denna gången köpte jag minisarna från serien Secret Garden; Pure Seduction (stooooorfavoriten) och Love Spell.
 
Handväskan gillar, händerna gillar, mina kunder och kollegor gillar :)
 
 
 
 

Make up for fabulous women

Den 8 oktober släpps MAC´s Marilyn Monroe kollektion. MISSA INTE!

 
 

Jewels of the orient

Isadoras nagellack i höstkollektionen Paradox har de döpt Jewels of the orient. Härliga höstfärger som anlände till butikerna denna vecka. Är det bara jag som är lyrisk över att det snart är höst?!
 

Wonder nail nail polish (69 SEK)

 
 

Mousse for your eyes only

Nu har de äntligen kommit ut i butikerna :) Isadoras cream mousse eyeshadows! Pigment som tusan och håller som berget! Simply as that! 
 
Jag lägger vantarna på färgerna Champange, Fudge, Khaki och Galaxy
Finns ute i butik från och med denna veckan och kostar 129kr/st
 
 

A free box from Gothenburg

"Stylebybox ska erbjuda social shopping med smakprov och vara en medlemsklubb för skön livsstil. Klubben ska utveckla ett forum för inspiration, konsultation och interaktion kring produkter inom skönhet, hud-, hårvård, makeup, doft och livsstil. Medlemmarna ska ha möjlighet att helt gratis, direkt hem i brevlådan, ta del av små exklusiva produktprover. Produkterna i full skala ska finnas att köpa i butiken på www.stylebybox.com. Stylebox riktar sig till både kvinnor och män."
 
Blivit medlem på Stylebybox nu, faktiskt aldrig hört talas om det innan, har tom säte i Västra Frölunda, Götlaborg :)
 
Fattat det som att det är en prenumerationstjänst liknande Glossybox, fast gratis och då med lite mindre size på produkterna. Men det är ju som sagt inte alltid storleken som räknas, eller hur? ;)
 
Läs mer och bli medlem på www.stylebybox.com, gratis är gott!! :)
 


....and dot dot dot...

Dag tre med Acne Killer...
 
ALLT (hoppas) som legat latent under huden har ploppat upp nu. Tänkte visa några bilder på hur jag ser ut just nu.. Känns tio gånger värre än det ser ut och huden är i sjuk svajig obalans, arg som tusan hela dagarna...BITA ihop bara.

Hoppas att jag hinner rensa ut allt, bara två masker kvar nu...
Jag har vanligtvis inte helt felfri hud direkt, men bara några kvisslor lite ibland. Pannan är nästan alltid helt fin och ren.
 
Kan ju varna er för att geggan gillar att kila sig fast vid nagelbandet rejält...går inte ens att skrubba bort med sprit. Mörkt nagellack denna veckan är ett måste....
 
 
 
 
 
 

Kill kill kill kill

En mask som heter Acne Killer, hur kan man inte bli nyfiken liksom?!
Kolsvart! Känns sådär fräscht att kleta in ansiktet med något som liknar tjära, men jag gav den ett försök iaf.
Och som vanligt överdriver jag alltid med behandlingstiden. Ett tips till er som testar denna, GÖR INTE DET!!
Aoooooooooch vad ont det gjorde. Vaxade bort vartenda litet hårstrå på huden tror jag. Och eftersom det är en peeloff mask med en uppdragande effekt så ville jag inte förstöra effekten alltför mycket genom att blöta upp den igen, men tillslut hade jag så ont att jag inte orkade längre.
Tänk dig ett pormaskplåster, för hela ansiktet, men 100 gånger så effektiv.
 
  • När masken torkar suger den med sig finnar, pormaskar och det fett och bakterier som orsakar problem med acne, ut ur porerna.
  • Den lyfter bort den fula rodnaden som ofta medföljer acne och minskar ärren
  • Avlägsnar döda hudceller från hudytan
  • Dödar bakterier och därmed motverkar framtida utbrott av acne.
  • Består av säkra, naturliga ingredienser från örtriket.
 
 
Testade den igår och idag när jag vaknade hade det ploppat upp lite orenheter, vilket är ett gott tecken på att utrensningen är på gång. Och NEJ, det är inte jag på bilderna och inte min mask längst ner, men kan lova er att min såg minst lika groooose ut.

Döda din acne HÄR
 




My lovely secrets....

Påfyllning av produkter från Victorias Secret, en lycka som bara en tjej förstår. Ikväll sitter jag och sniffar mig hög på en kompott av Secret Craving, Pure Seduction, Pear Glace, Aqua Kiss och Love Spell...
Beställde även en galet underbar parfym som inte bara luktar fantastiskt gott utan är sååå snygg!! Gorgeous!!
Betalade under 500 för allt....YOU GOTTA LOVE USA :)

A cool powder

Nu lanserar Make Up Store en ny spännande produkt som är en blandning mellan smink och hudvård och ska ge fukt och lugna huden. Produkten har en puderformula och är framställt av glaciärvatten som smälter in i huden och återfuktar och svalkar, omedelbart.

Produkten innehåller mikropigment som mattar ner utan att ge en "kak-effekt" som andra puder kan ge. Den ska vara utmärkt på att lugna ner, matta ner samt återfukta och appliceras innan övrig makeup.

- Aqua Cooling Powder är ett unikt nytillskott i Make Up Stores hudvårdssortiment. Vi har länge sett behovet av en produkt som både kan återfukta huden och samtidigt matta ner glansiga partier i ansiktet som komplement till en makeup, säger Mika Liias, vd och grundare Make Up Store.

Till produkten medföljer en applikator som finns i locket men det går även bra att använda make up-svampar för att applicera.

Rek. pris: 255 kr (10g)

Aqua Cooling Powder finns i butik från vecka 38, 2012.

Är det bara jag som är nyfiken? :) Lugna och svalka är vacrkra ord....


Holopolitan

Klockren mörkbrun från Isadoras höstkollektion som definitivt kommer att överkonsumeras i höst. Toppade med ett av depends holographiclack, som tyvärr är så välanvänt att sifforna skavts bort...
Min nya finfina miniräknare på jobbet kommer från TIGER, speeeeejsat värre! (nä inte alls fjortisvarning haha...)
 
Isadora Metropolitan hittar du bland annat på kicks.





 

Kiss me laaater...

Efter brynbehandlingen i lördags kastades jag helt spontant upp på nästa behandlingssäng. 2,5ml extra plut :) Har gjort läppinjektioner flera gånger innan, men aldrig blivit så nöjd! Supernogranna och professionella!
Fick en bedövningskräm som var minst lika effektiv som tandläkarbedövning så det kändes i stort sett inget faktiskt. Har bara använt Restylane innan men detta är Juvederm3, ska vara bättre vid läppförstoring fick jag veta.
 
Hållt mig inne i helgen för att jag vart ganska svullen, men det lägger sig snart.
Kan verkligen rekommendera Klinik 34 i Göteborg om du vill fylla i lite här och lite där.
 
Ring 031-7740292 och boka tid. Läs mer på hemsidan 
 
BARA FÖR ATT DU ÄR SÅ SÖT OCH LÄSER MIN BLOGG SÅ HAR JAG FIXAT 15% RABATT PÅ BEHANDLINGAR PÅ KLINIK34 OM DU UPPGER BEAUTY-IN-A-JAR :)
 




 

Baby foot every night

Blev som en liten unge på julafton när jag hittade Baby Foots fotkräm!! Måste vara the-top-of-the-notch bland alla fotkrämer! Har bara hunnit använda den en gång men det var verkligen love at first try....
 
Innehåller:
  • Shea-smör
  • Tränger djupt in i huden för att uppta fukt och hålla på vattnet i huden
  • Vitamin E-kapsel
  • Förebygger oksidering, upprätthåller hudens elasticitet och har antiagingeffekt
  • Hyll blomextrakt
  • Lugnar irriterad hud och håller den frisk
  • Balanserar fuktigheten och hudens tillstånd
Finns HÄR
 
 

Omg Opi

Nu är jag redo för höstens murriga färger och tända ljus. 
 
Dessa läckra höstfärger hittar du på baaaaangerhead såklart!

Make up fall 2012

Inspirationsbilder från höstens murriga makeupkollektioner...VÄLKOMMEN HÖSTEN :)
 
 






Rain on me

Vet ni varför vi som bor i Göteborg doftar så gott? :)
 
CLEAN Rain är inspirerad av den fräscha doften av regn med noter som daggig melon, påsklilja och frisk mint. Hjärtat består av blommiga inslag som vårprästkrage, vattenlilja, viollöv som avslutas med lätta mysknoter och milda tränoter. GE MIG NU!!

Klicka HÄR 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Invisible octopus

Fick prova på Ripar Cover som  Sol hade med sig igår, en makeuppalett som jag definitivt kommer fortsätta att använda. Täcker helt otroligt bra. Kan användas som makeup i hela ansiktet eller  för att täcka tatueringar, pigmenteringar, födelsemärken etc....
Nu måste jag bara poängtera att min tatuering är extremt ärrig och dåligt gjord, ska ta tag i det i höst tänkte jag....så det ska egentligen inte synas ens så här mycket....
Motivet behöver vi inte ens diskutera om...haha. Men det är varken ihopslingrade spermier eller en bläckfisk kan jag säga iaf. Var ung och ja...ung.
 
ANYHOW.....
Grymt bra täckning iaf och ovanpå pudrar man och sprayar för att det ska hålla.
Du kan tom bada med detta utan att det försvinner då!! 
 
 
 

Brows forever

Igår fick jag fina bryn av härliga Bettina och Sol från Oslo Kempegrejt!! :)
Med tanke på min utbildning så är jag väldigt kräsen och låter inte vem som helst göra behandlingar på mig. Många hudterapeuter/frisörer/nagelteknologer leker duracellkaniner under alla behandlingar bara för att hinna till nästa kund. 
Men inte Bettina och Solvår. Har aldrig fått en så noggran behandling, minsta lilla prick skulle justeras hela tiden. Precis så som jag själv alltid strävade efter att jobba och så som jag önskar att alla terapeuter borde ha som mantra. Och det är ju bra eftersom jag ska leva med dessa bryn i ca 5år nu. 1-2 påfyllningar inom kort bara.
 
Bedövningssalvan fick verka ca 30min och sen ritade de upp en mall på mina bryn som riktmärke. Det gjorde nästan inte ont alls måste jag erkänna. Typ mest kittlades av den vibrerande tauteringsnålen.
Kändes absolut inte lika mycket som en vanlig tatuering! (Fick blotta min hemska tatuering, men mer om det sen....)
Tog ca 1,5h sen var jag klar. Inte ett endaste sår och knappt nån irritation heller. Inte värre än vid brynplock.
Ska bli spännande att se hur färgen blir, den ljusnar efter några dagar nämligen.
 
Så duktiga tjejer, är verkligen värt en resa till Oslo för att få så professionell behandling, jag lovar er!!
 
-------->Läs mer om Sol permanent makeup på hemsidan<--------
 
Jag ska hälsa på Solvår och Bettina på klinken i Oslo om en månad och fylla i brynen.
 
Fråga gärna om det är något ni undrar :) 
 
BTW har jag nog aldrig vart så snygg som på första bilden haha....
 
Bettina är godingen bredvid mig och Solvår står längst till höger. Härliga Emilie fick också fina bryn. Hon hade förlorat sina efter sjukdom. Kolla in Solvårs blogg för att se den fantastiska skillnaden.


------->SOL PERMANENT MAKE UP BLOGG<------
 





Direkt efter behandligen. Inte det minsta irriterad. Ligger med bedövningssalva och väntar på nästa helt spontana behandling på Klinik34.....gissa vad? :)