Beauty in a jar -

Walking on clouds

Fick än en gång testa på Baby Foot, sitter med inpackningen i skrivande stund. Testat en gång tidigare.
Två timmar ska man ha på strumporna, passar alldeles utmärkt en regnig dag som denna. Sen börjar fötternas peelingprocess efter knappt en vecka och efter två veckor har man babyfötter! Voíla!
 
Finns att köpa och läsa mer om HÄR
 
 
 
 
 
 

Sugar sugar honey honey

Jag glömde ta med min peeling till Blekinge... Så jag gjorde min egen. Galet bra. Socker, honung t.ex... Och kanske har du nån ansiktsrengöring du kan blanda i eller serum. Jag blandade i Decleors aromaessence och blev len som en persika. En peeling man köper innehåller ju oftast inte lika mycket peelingkorn som geggamojjor man slänger ihop själv, mycket billigare och mer naturligt med:) Tänk dock på att sockret löses upp efter en liten stund så du måste använda satsen på en gång. Socker är bättre än salt för det irriterar inte huden lika mycket


Hug and leave...

Helt galet bra leave-in för håret, helt klart en ny favorit som varmt rekommenderas.

"En fuktgivande koncentrerad behandling som lämnas kvar i håret för att skydda och gör att kemiskt behandlat och skadat hår blir lättare att kamma igenom och lätt att sköta. Leave-In Protector skyddar håret vid frisering med värme och mot miljöfarliga skador. Den tar bort statisk elektricitet och krusighet samt förstärker den återuppbyggande behandlingen"

Få mjuk hår här:


Totally disappointed

Hade ganska höga förväntningar när jag testade Too Faced Prime & Poreless Powder. Gillar verkligen Too Faceds produkter, men denna vet i fasen vad den gör för bra med min make up.
 
Ska ge den en chans till, har varit extremt varmt och jag har pressat i solstolen så förutsättningarna är ju ganska dåliga...men ändå! bareMinerals funkar kanon i alla väder...skulle inte vart otrogen.
 
Nån som har testat?
 

June in the end of July

Är riktigt nöjd med juni-boxen. Mycket post att öppna nu när jag kommer hem :)... adressändring när jag får nya lägenheten längtar jag efter...
 
 
Murad skin perfecting primer - blemish & shine control
"Primer som inte bara jämnar ut och mattar ner utan även förebygger utbrott av kvisslor, reducerar oljig hy, minimerar uppkomsten av stora porer och förbättrar hudens struktur"
 
Hmmm..låter inte detta för bra för att vara sant?!...ska bli mycket spännande att se om den lever upp till dessa lovord.
 
490kr HÄR
 
 
 
Anatomicals SPF lip balm
"Från det engelska märket Anatomicals -känd för sina uppseendeväckande namn- kommer här ett lätt färgat läppglans med SPF och söt körsbärsmak"
 
never lose your cherry.
the indispensable fruity lip balm, are you a anatomicals lip balm virgin?
it´s my first time so please be gentle with me.
your kissing gear couldn´t be in safer hands.
what do you mean, you´ve never been kissed before?
exactly whose baby is that then?
We only want you for yor body
 
Luktar gott, är däremot lite för klistrigt för min smak. 
 
49kr HÄR
 
 
Hawaiian Tropic Silk hydration protective sun lotion
"Filter mot UVA och UVB samt de mer djupgående infraröda strålarna. Innehåller även vårdande botaniskt extrakt. Hawaiian Tropic är synonymt med äkta sommarkänslor"
 
Luktar helt ljuvligt och återfuktar huden bra. SPF15. Kan varmt rekommenderas. Speciellt till mig själv imorgon på stranden efter som jag (skomakarens barn) stressade ner till stranden idag och glömde solskydd. KNALLRÖD!
'
109kr HÄR
 
Toni&Guy Sea salt texturizing spray
"Ger struktur och styrka med lätt stadga. Passar för alla hårtyper och är perfekt för en avslappnad look - som efter en dag på stranden".
 
130kr HÄR
 
 
Moroccanoil orginal oil treatment & light oil treatment
"Orginalet av hårbehandlingar med arganolja. Tar bort friss, reder ut, bygger upp styrka, samt ger glans och mjukhet. Jämför de båda för att se vilken som passar ditt lår bäst"
 
Jag gillar ju absolut lightversionen bäst, inte alls lika tung. Och doften är ju helt oemotståndlig!
 
339kr HÄR
 
 
Fick ett sms idag om att juli-boxen är påväg hem till mig :)
 

Off with make up

Har varit trogen Decléors makeupremover i snart fem år. Men inte så mycket Decléor i sikte här på landet inte.. Så det fick bli vad mataffären hade å erbjuda. Kan varmt rekommendera denna från Nivea. Skonsam, effektiv, även på vattenfasta mascaror. Tummen upp :)

https://cdn1.cdnme.se/cdn/8-1/3140418/images/2012/pic_50115ac5ddf2b355ab0001bc.jpg" class="image">


I´m so very busy right now...

Sorry för dålig update just nu, men jag har vääääldigt mycket att göra. Jobbigt med semester ;)
Hoppas att ni har lika gott och fint väder som jag. Nu drar jag hem till Hällevik några dagar och myser med famiiljen. 
 
Blir lite störd på att blogg.se fortfarande inte fungerar på mobilen, så man kan blogga från solstolen....

Make up for blind eyes

Hur fiffiga är inte dessa makeupglasögon?! :) 40kr på TGR
 

Kitchentools for babyfeets

Jag har haft denna lilla söta rosa snäcka ganska länge, men nog glömt å visa. Köpte den på Citygross i våras för kring 50lappen eller nåt. Såå smidig och enkel att jobba med och all äcklig oönskad hård hud på fötterna samlas i en liten behållare. Man kan byta så man får en fil med, men det är så sjukt låg gritt på den så den är kass.
Det är som att riva potatis med rivjärn :)
 
Har tyvärr inte sett den på fler ställen. Ni vet ett sån där produkt som visas på en liten TV precis ovanför hyllan, typ TVshop-reklam eller nåt, sån här är det...
 
 
 

YSL loves facebook

YSL har tagit fram en ögonskuggspalett för alla facebooksfans, så gulligt. Men otippat. Ser YSL som ett sofistikerat moget märke, facebook hamnar ju kanske inte direkt i den kategorin. Men kul :)
 

Slippery shave

Mina ben har varit extremt förbannade på mig den senaste tiden...brukar inte ha så mycket problem med inåtväxta hårstrån tidigare. Men nu har det vart lite kämpigt. Så jag har experimenterat lite med en hel del olika konstellationer.
Har nog hittat min grej nu.
 
För det första, så använder jag nästan alltid engånghyvlar, viktigt att man byter ofta. 
Är extremt nickelkänslig...så jag borde egentligen inte irritera min ut med rakbladen alls, men står inte ut med ens stubb. När jag får tummen ur (och lite fetare bankbok) så ska jag fortsätta med mina laserbehandlingar, det är helt grymt.
aaaanyhow.
 
Innan rakning är det bra om man peelar huden ordentligt och skölj av med varmt vatten så att porerna öppnas.
Jag dränkte in mina ben med denna kroppsoljan som jag tidigare skrivit om, men funkar minst lika bra med vanlig babyolja...så länge den är mild och parfymfri. Så denna använder jag alltså istället för raklödder.
Raka området och skölj av med kallvatten så att porerna drar ihop sig igen.
Efter rakningen tar jag ansiktsvatten.
Kan ju erkänna att jag är lite missbrukare av hydrokortison också, men det tar jag efter ca en timme, eftersom man ska vara lite försiktig med detta på öppna sår OCH ALDRIG NÄR DU SKA UT I SOLEN!!! lätt att få pigmenteringar då.
Och snälla...sätt inte på dig dina tajtaste jeans efter rakningen...eller dränk armhålorna med deo, då får du faktiskt skylla dig själv. 
 
Har testat det mesta av de lindrande produkterna. Men har hört att många använder sig av en antibakteriell spray för sexleksaker som är helt fri från parfym och alkohol. Värt å prova :)
 
Hoppas att det funkar lika bra för er det här. Kanon om du är en torris som jag iaf :)
 
 
 
 
 

Dryclean only

Äntligen har jag fått tummen ur och köpt mig ett torrschampo, faktiskt aldrig haft nåt innan, någonsin. Jag är såld!
Snabbt, enkelt och man känner sig verkligen nyduschad. Har så mycket hår nu så det tar en halv dag att torka det så detta var välbehövligt. Luktar väldigt fräscht och gott med!
 
Lernberger Stafsing Dryclean Volumizing & Refreshing blir ditt för 169kr HÄR
 

Dip dye nails quickly


Tape on

Bra och billigt när man vill skapa mönster på naglarna :) Krävs bara lite nagellack, tejp och massa fantasi!
 

Smooth like velvet

Det finns verkligen ingen hejd på nageltrenderna just nu. Jag gillar´e! Sammet, helt underbart ju :)
 
Just nu längtar jag efter murriga färger, tjocka koftor, knähöga stövlar och värmeljus.. Hösten, du kan likaväl börja nu, för sommaren är helt värdelös ändå....
Denna lila murriga skulle jag faktiskt tom kunna tänka mig på läpparna nån galen utekväll :)
Nån som vet vart man kan köpa Ciatés Velvet Manicure i Sverige??
 
Borde ju inte vara så svårt att fixa naglarna själv iaf...de har mycket kul på Panduro. Nåt pulverliknade borde ju funka. På engelska kallas det flockling...typ översättning blir väl tussning då kanske? :)
 
Vad tycker ni?
 
 












It´s just an illusion...

Är nog lite smått kär i Depends nya holographic-lack. Vill ha alla färgerna!! Denna heter 2026.
 

J t´adore, moi moi

Fuktbomb som inte tynger ner håret och med pH 5,5. Färgbevarande fuktinpackning med nanoteknik. Absorberas helt av håret. Tillför fukt samtidigt som det ger ökad fyllighet och volym. Effektiv på alla hår. Använd två gånger i veckan eller så ofta det behövs. Används i fuktigt eller torrt hår. Låt verka i 5 minuter (30 minuter för kraftigt uttorkat hår) Skölj noga.
 
Grymmaste jag provat. Älskar Lanza mer och mer nu....Håret blir helt silkeslent och glansigt.
 

Creative friday

Har sån pysslarlust idag, inneväder så det skriker om det idag. SPÖREGNAR nonstop!...så springer ner på panduro efter jobbet och gottar mig :)Lite inspobilder med naglar jag skulle vilja testa på, få se vad jag hittar....
 
 

A human chameleon

Tyckte att det var på tiden med en ny design på bloggen. Riktigt nöjd faktiskt...lite klipp å klistra kvar bara.
Måste dela med mig av den här videon jag hittade på aftonbladet.se....
(note to myself. måste fixa så jag kan lägga in videoklipp här snart snart)
 
http://www.aftonbladet.se/webbtv/noje/mode/sofismode/article14767501.ab

Hello miss Gothenburg

Bodyscrub från Nellys eget skönhetsmärke HELLO MISS BEAUTY by nelly.com. Cupcake Vanilla sugar scrub.
mmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm...........................................
 
En söt och lystergivande sockerscrub. Skonsamt och effektivt peelar de små sockerpärlorna bort döda hudceller och lämnar huden alldeles len och med en fräsch lyster. En sockerscrub är mildare än en saltscrub, då sockerkornen löses upp av värmen av huden och vattnet och passar därför mycket bra för personer med känslig hud och/eller de som vill ha en mildare peeling.
Denna Body Scrub är handgjord i GÖTEBORG  :) och är helt fri från både konserveringsämnen och Ftalater. Dessutom är parfymerna veganvänliga.
 
Ja man ska väl gynna företagen där man bor :).... Den blir din för bara 79kr HÄR
 

Pink October

Lindex kommer som de flesta redan vet ha ett samarbete med Missoni i höst, där 10% av intäkterna går till kampen mot bröstcancer. Kollektionen lanseras 25 september.
 
Detta underbara rosa armbandet lanseras 1 oktober som en del i den rosa månaden och kommer att kosta 100 kronor. 50% av intäkterna går till kampen mot bröstcancer. FIN FÖR EN GOD SAK
 
 
 
 

Monday poetry

Man kan aldrig få för många CLEAN-dofter. Sååådeså.
 
Lite ljuv poesi såhär på måndagseftermiddagen....
"Naturliga sensuella doftnoter av apelsinblomma, ros, lichifrukt och persika väcker känslor som förnimmar renhet och äkta skönhet."



 
DEN HOPPAR SNÄLLT IN I MITT BADRUMSSKÅP HÄRIFRÅN
 

French toes

Finns det nåt fräschare än fransk manikyr? Nää! Faktiskt första gången jag testar på tånaglarna, men det blev ju inte så tokigt :) liiite pillegöra dock!
 

Hairy ladies

Jag är extremt manisk när det gäller hår..en liten sjukdom jag har. Har inte särskilt överdriven hårväxt nånstans, men det växer såå fort! Mina bästa små vänner är nog iaf de små ögonbrynsknivarna från Depend jag skrivit om tidigare, helt kanon. Jag använder den flitigt till småfjunen i ansiktet och armarna. Inget en hudterapeut borde berätta, men hey jag är inte perfekt. Har dessutom inte varken fått grövre hårväxt eller känsligare hud.
En liten parentes..funkar kanon på noppriga kläder med utan att skada kläderna ;)
 
Aaaaaanyhow.
 
Hittade en liten annons av denna i Amelia. Vad tycker ni? Nån som provat? Verkar som att det borde göra vansinningt ont... läs mer på www.epicare.se
 
155kr. Klickar hem en och provar iaf :)
 
 
 
 

Tatto0o0otime

Länge har jag varit nyfiken och sugen på att testa. Men samtidigt feg. Hört och sett massa skräckexempel av kunder jag behandlat som blivit missnöjda med kosmetisk tatuering. Men tekniken har, som med allt annat, förbättrats radikalt. Nu är det dags.
Efter sommaren ska jag tatuera mig. Total makeover. Bryn, eyeliner, lipliner. Helt galet.
Har kommit i kontakt med en duktig hudterapeut från Oslo. En av Norges bästa, med det underbara namnet Solvår Hegge.Tänk om även jag kanske skulle kunna få ett par vettiga bryn. De växer ju som ogräs överallt UTOM där det ska vara hår. 
Och självklart ska ni få vara med under behandlingen :) iiiiiiiiiii vad spännande! Håll utkik :)
 
Läs mer om behandlingarna och www.solhegge.com och på hennes blogg
 
Solvår Hegge söker samarbetspartners i Sverige, så har du en salong eller vill utbilda dig inom kosmetisk tatuering så kontakta henne på [email protected]
 
Solvår Hegge. Bilderna är lånade från hennes hemsida.
 
 
 
 
 
 
 

I want to be invisible

Detta är ingen modeblogg...men detta inlägg passar nog ändå bäst under hudvård-kategorin. Måste bara dela med mig av detta...
 
Lindex nya underkläderskollektion utan söm! Har länge varit galet i Victorias Secrets seamless-kollektion, men jag måste nog erkänna att dessa är snäppet bättre, och betydligt mycket billigare! 3 för 2 just nu dessutom :)
KÖP.NU. Finns i sting, tanga, och bh...flera färger och mönster.
 
Bjuder tyvärr inte på en egen bild idag, hoppas ni har förståelse för detta ;)
 

You got to fake it to make it

Nu orkar jag inte se alla brunbrända pepparkakor som firar semester på stan! Nu fuskar jag med BUS!
Gillar dennna från ACO, lagom mycket färg, pra pris, oparfymerad.
Fick köpa en ny foundation oxå...att blanda ut med min numera allt för mörka. 2 veckor till semester, sen ska jag med bli pepparkaka :)
FIT ME är grymt bra. Täckande, lättapplicerad och håller hela dagen.