Beauty in a jar -

You can not own to many butterflies

Hm 29kr för två, älskar!


Love you mom

Igår fyllde pappa år, och idag är det mammornas dag :). Bjuder på en härlig bild från gårdagen. Mina syskonbarn leker frisörer med sin mormor :)

Du är bäst fina mamma <3

https://cdn2.cdnme.se/cdn/8-1/3140418/images/2012/pic_204239329.jpg" class="image">


As blue as blue can be

Skynda och fynda. De har kampanj på isadoras sommarlack på lindex, massa spralliga färger. 39kr.

Denna blåa heter Surfers Paradise


I fit you <3

Den har stått och väntat snällt i badrummet alldeles för länge nu. FIT ME foundation från Maybelline. Det var väldigt längesen jag använde flytande foundation, men ville ge denna en chans eftersom man hört så mycket gott om den. Man känner sig inte spacklad och huden andas verkligen. Medel täckning. Ingen olja. Smart snygg pumpflaska.

Jag har fått en ny favoritfoundation. Den klarade 15h på resande fot idag, i stekande värme, bra jobbat Maybelline!!

Finns i 12 nyanser och kostar 139kr
De som slutar på 0 är varma färger och de som slutar på 5 är kalla.

Rekommenderas varmt!


Perfect nude.hot.on the road

Jag spenderar helt klart mer tid på vägarna om dagarna nu än vad jag är hemma. Helt galet. Allt ska fixas inför flytten. Jobbet, packning, papper, telefonsamtal. Så lacka naglar å sånt gör jag antingen i sängen eller i bilen, varav bloggen gapat tom ett tag. Idag har ACn gått på högvarv, vilket underbart väder!!
Äntligen sitter jag ner. Dricker lite kaffe, gör AHApeeling o målar naglarna med ett nytt magnetlack. Visar sen.
Idag har jag haft ett lack jag fick i glossybox. Riktigt glossigt, perfekt nudebeige, GILLA!!

Loreal color riche 104 beige countess


You are to pink to belong here

Fick dessa härliga lack i nya numret av Chic. Såklart matchande tånaglar ;) blir barnsligt lycklig av rosa, gillart!


GOOOODIE BAG

Just nu får man en fin gåva när man beställer från Rapunzel, jag vet vad det är, och den är braaaa :)


BE MAGNETIC BE BE MAGNETIC

Tycker det är barnsligt kul att måla naglarna med depends nya magnetlack. Är dock riktigt besviken på färgerna. Känns lite höst. Nej, jag vill ha pastell och neon jag!!
1 lager baslack, 1 lager magnetlack, låt torka. Måla sen andra lagret magnetlack och håll den medföljande magnetringen över i ca 10 sekunder. Gör en nagel i taget.


Finns i dessa tolv nyanser.

Depend Magnetic 6008, 49kr

SOON I´M THE WATERGIRL, MAYBE ;)


REEEEEELEEEEASE ME

I 2,5år släpade jag runt på 1kg fransar (kändes så...). Kan inte förklara med ord hur skönt det är att slippa dom. Jag blev beroende ganska snabbt och skulle inte kunna på några villlkor sluta med dom. Jag gick en utbildning i fransförlängning efter ett halvår typ och sen fäste jag dom själv hemma. Och man är ju inte direkt så snäll mot sig själv ibland. Mina egna fransar var nästintill obefintliga när det var som värst. Så jag började med fransnäring. Jag var den ultimata testkaninen vill jag lova. Tog förebild men jag såg så hemsk ut så dom får ni inte se faktiskt...nene.

Många prisar NeuLash, men det är verkligen magiskt! Värt varenda krona. Fransarna blir synbart längre, mörkare och böjda. Jag är såld.
Nu är mina fransar kanon igen. Nästan bättre än innan jag började med förlängning.

Du hittar NeuLash i välsorterade parfymaffärer, kicks, Åhléns mm.

895kr kostade min och den räcker i över 4 månader.


BROW COLOR

Det finns många sätt att färga brynen på. Men så här gör jag...
Använder mig av Combinal. Tror bara företag får köpa det, men jag är inte hundra. Annars är Refectocil helt ok, finns på eleven.se.

1. Blanda färg o väteperoxid i en skål. Ca 1cm kräm till typ 4 droppar väte. Inte för tunn o inte för tjock blandning. Svenskt lagom sådär :)
2. Kläm ut en klick vitt vaselin på vänster handrygg (om du är högerhänt). Applicera runt ögonbrynen med tops eller pensel, varsågod att måla hela pannan, bara det inte kommer nåt på brynen:)...
3. Kladda på färgen med tops eller pensel. Kladda kan du göra för att du har grundat med vaselin. Försök dock att dutta snarare än stryka så att inte färgen o vaselinet blandas för mycket.
4. Forma brynen med en ny tops. Försök vara stadig på handen och dra i ett svep, både uppe och nere.
5. Väääääääänta.
6. Jag brukar reka läget lite försiktigt med en tops efter en stund. Ca 10min är lagom, men det beror ju självklart hur mörkt du vill ha det.
7. Ta bort färgen med fuktade pads.

Försök att färga brynen innan du formar dem med vax/pincett. En grundregel. Så färgar man inte de minimini håren som ev går av. Svarta prickar ogillas.

Om det fastnat färg på huden så är faktiskt diskmedel en bra räddare i nöden. Kan ju vara speciellt bra tips när man färgar fransarna o blir blå under, inte så snyggt ju...

Jag dränker mina bryn i färg. Har lite svårt för det där med lagom. Men då är jag iaf säker på att alla strån fått färg:)

Piece of cake.

Bjuder på lite galet snygga bilder på mig idag när jag färgade brynen och hade färginpackning i håret. Som sagt... För att bli snygg måste man vara ful först ;)


OH MOTHER MOTHER

Ni glömmer väl inte bort att det är morsdag nästa vecka? :)
Nelly påminde iaf mig idag, så jag får väl inte vara sämre än att påminna er....


>AAAAAAAAAAOOOOCCHH<

Fick ett ryck och gjorde några fler hål i öronen idag. Eller ja nu ljög jag lite. Halvt iaf. 10år sen jag hade öronhängen där så ont som tusiken gjorde det iaf den där sista igenväxta biten. Tre på varje öra nu igen då ja. Ska man vara fin får man lida pin. Tjejer... Så nu har man sex igen...Jomensåatt ;)

Bultar gott gör det och öronen är kokheta. Sprita, sprita, sprita nu. På en måndag dessutom. Jo man tackar!

Jag är faktiskt utbildad på att ta hål i öronen btw... Men kanske inte på det här viset ;)... Bra förebild som hudterapeut. Jajamen ;)


THE UGLY TRUTH

För att bli snyggare så måste man bli fulare först.... Bjuder på den ;)


COLORFUL SELLING

I slutet av hudterapeututbildningen fick vi besök av underbara Johanna Lind. Vilken härlig sprudlande kvinna alltså!! Minns att klassen var rätt ordentligt utmattade och skoltrötta. Den dagen fick iaf jag mer energi än någonsin och jag har haft otroligt mycket nytta av den dagen både på jobbet och privat.

Jag är ordningssam av mig, och det ska gudarna veta, att man fick minuspoäng om man inte hade alla anteckningar och kompendier inplastat till examen. Men jag hittar verkligen inte papprena från denna dagen och jag hittar ingenting på internet om detta typ. Så jag återberättar det så som jag minns det. Nu använder jag produkter som säljvara, eftersom det är mitt område. Men det funkar givetvis i alla branscher. Ha lite fantasi för tusiken ;)

Ned Hermann heter upphovsmannen till denna modell.
JAG ÄR BLÅ
Strikt klädd och välvårdad, väl uppsatt hår och fixad Det är viktigt för mig att produkten verkligen ger resultat oavsett pris . Köper gärna större produkter för att spara mer pengar i längden. Ogillar närkontakt av främlingar. Skämta inte med mig, jag vill ha fakta.

JAG ÄR RÖD
Jag är en romantiskt lagd person, känslig, vänlig. Gillar produkter som luktar ljuvligt och känns härliga. Kramas till höger och vänster. Bekvämt romantiskt mode. Livsnjutare.

JAG ÄR GUL
Jag ska ha det allra senaste. Håller mig ständigt uppdaterad om nya produkter och vill vara först. Jag är impulsiv när jag handlar och lever för dagen. Alltid senaste modet. Högljud. Social och sprallig.

JAG ÄR GRÖN
Jag är lite försiktig av mig. Köper produkter som mina vänner sagt fungerar. Gör aldrig impulsköp. Om möjligt tar jag gärna produktprover och testar hemma innan jag bestämmer mig. Hittar jag något jag gillar, håller jag mig till det, typ hela livet. Alldagligt klädd.
Givetvis kan man vara en blandning av flera färger.

I stink like a skunk, but feel like a peach

Jag måste erkänna att jag är en riktigt doftnörd. Vill ha bra produkter men också att det ska vara en upplevelse att använda dom. Ikväll håller jag mig hemma. Jag luktar som en...ja jag vet inte vad. Nåt från naturen. Barr, träd...fast inte på ett behagligt friskt sätt. Utan det sticker i ögonen.

MEN DAMMIT VAD BRA DEN ÄÄÄÄÄR!

Jag föddes typ snustorr. Sådär så att huden nästan krakulerar och blir fjälligt vit. Ja jag vet, sexigt as hell :p

Fick prova på denna krämen i marsboxen från Glossybox....men efter att ha luktat på den vägrade jag. Idag var det kris, så jag blev tvungen att ta till just den krämen. Typ allt är nedpackat innan flytten nu och den ville jag absolut inte ha med mig. Men nja, kanske har plats för den med nu.

"Fuktgivande och uppfriskande kroppslotion som gör huden silkeslen. Tillför fukt och näring i form av naturliga växtvitaminer, mineraler, bioflavonoider och andra biologiskt aktiva ämnen.

Vegansk.Nötfri.Glutenfri.ECOCERT."

Mádara Ecobody Moisturising Lotion 149kr HÄR


When everythings suck, make your nails beautiful, adore

Ord är överflödiga idag... Rubriken får tala för sig själv. Godnatt...


A SALSA FLIP WITH A TWIST

Tycker Max Factors flipsticks är riktigt nice. Använd en av färgerna, eller båda färgerna tillsammans för en djupare effekt. Finns i massa härliga varianter. Multifunktionella produkter gillas, snygg vill man bli, men snabbare än snabbt ska det gå ;)

Jag har den ljusa på bilden...

Flipstick Salsa Red 129kr, Max Factor


YOU CAN´T BUY HAPPINESS, OH YES YOU CAN!

Köpte lite produkter från Too Faced sommarkollektion idag. Massa godis :)
Är speciellt nyfiken på de här mästerverket... orkar liksom inte vänta på solen mer nu.

"Säg adjö till solskadad hud tack vare Too Faced Tanning Bed in a Tube! En mirakel-lotion som omedelbart ger dig en bronserad glöd samtidigt som den gradvis ger dig en härligt solkysst hudton, precis som om du kommit tillbaka från en två veckor lång kryssning i Karibien. Den härliga doften av Pina Colada har en härligt upplyftade känsla - detta är helt enkelt en solsemester på tub!

Använd dagligen för att bygga upp en härlig solkysst hudfärg och var redo för bikinin året runt! Lämnar inga ränder och färgar inte av sig på dina kläder. Kan användas både på kropp och ansikte (undvik området runt ögonen)."

 

Nån som provat?



Too Faced Tanning Bed in a Tube 249kr HÄR


PONYTAILMANIA

Har jämt hästsvans eller flätor till vardags. Tycker inte om att ha håret hängandes i ansiktet. Nu finns det ju massa fiffiga hårsmycken med. Har denna enkla men fina hårkluff (?) i guld och en annan i silver (ville inte ställa upp på bild idag tydligen, hmpf...). Såg att det kommit i rosa guld med nu, enkelt och snyggt!

Bara gör en hästsvans som vanligt med snodden sen klaffa runt smycket:)

40kr på H&M, heeeeelt ok :)


BLINGBLING FROM OVER THERE

Fick tingeltangel från sisoverthere igår. Min systerdotter Linnéa 4år har valt ut alla dessa söta öronhängen, hon känner mig den gullfian :)
I LIKE, thanx Jufors!!


COLOR ME BEAUTIFUL

Ska få den snyggaste brännan ever i år! Sådeså :)!! Hurra för vädret!!


10 THINGS I LOVE ABOUT YOU

Jag behövde massa godis till mitt hår så jag tänkte passa på att testa en produkt man hört mycket gott om från många. Tokgilla!! Varför krångla till det liksom? :)

1. Återuppbygger skadat hår
2. Tillför glans och eliminerar frissighet
3. Skyddar vid värmestyling
4. Gör håret silkesmjukt
5. Färgbevarande med UVA/UVB-skydd
6. Gör håret lättare att styla 7.
Gör håret medgörligt
8. Ger hållbar frisyr
9. Förebygger kluvna toppar
10. Ger naturlig fyllighet

Unique One All In One Treatment hittar du HÄR för 149kr


BUTTERFLIES AROUND MY HEAD

Är överdrivet tokig i fjärilar. Mamma och pappa hittade ett par sunnies med mitt namn skrivet all over!! fjärilar i silver på båda sidorna. Och så sköööööna! Och jag, jag är gnällig med glasögon...

Välkomna hem from over there <3

 


BROWN DYNAMITE

Köpte Fudges inpackning Dynamite för ett tag sen. Helt ok, men inte WOAW. Gav den iaf en chans ikväll. Kör på brun färgbomb med nu, tröttnade på rött. Revlons färgbomber är verkligen toppen!! Nästa löshår blir möörkt:) längtar.


THERE'S NO WRONG WAY TO PRAY, RIGHT?

Ber mycket nu. Tre nära som kämpar med olika sjukdomar, tre för mycket. Hade jag kunnat önska mig nåt just nu så skulle jag vilja ta alla dessa krämpor på mina axlar istället. Älskar er <3

Ber för mig själv lite med, känns lite egoistiskt just nu, men väntar på att få svar på ett jobb jag verkligen vill ha. Mycket som händer nu. Bloggen SKA inte komma i andra hand mera dock. Promise.

Amen.

Hoppas Gud gillar mina pastelliga tånaglar :)

Frozen Berry från Mavala


I´M BLOWN AWAY

Fyndade rejält när jag besökte Freeport i Kungsbacka förra veckan. Hela detta set för 49kr, nästan pinsamt, men heeeeeelt ok ;)....De ligger kring 250kr/st annars. PASSA PÅ om du bor i närheten eller har vägarna förbi!!

Passade på att köpa på mig några paket när det ändå var så billigt. Vet dock inte riktigt vad jag tycker än. Doften är vääldigt skarp, inte bara fräsch, skarp som parfym. Ska använda upp iaf ett set och ge det en ärlig chans. Återkommer.

Gav ett set till min älskade Jannike...hon gillar´t mycket verkade det som iaf:) Mamma ska få testa på det också tänkte jag.

 

49kr, Bellbox Freeport


Catwalk Sleek Mystique Glossing Shampoo
hjälper dig skapa som en slät målarduk för din styling! Denna lyxiga, sulfatfria formula blandar en infusion av litchifrukt, japansk kaprifol och riskli- olja som arbetar synergistiskt för att släta ut, motverka frizz och ge en gnistrande glans!

Catwalk Sleek Mystique Calming Conditioner
ger dig en perfekt, frisk bas till din styling! Gör dig av med frizzigt, trött hår för att skapa släta, raka frisyrer. Denna formula är fylld med litchifrukt- och bambuextrakt som ger glans och mjukhet samt japansk kaprifol och drakfrukt som hjälper till att lugna frizz!

Catwalk Sleek Mystique Blow Out Balm är en styling produkt som ger fantastiskt glansigt hår utan att offra hårets fyllighet! Silke och soja kombineras med drakfrukt och bambu för att ge ett slätt, rakt hår med långvarig återfuktning! Skyddar mot värme och ger en lätt stadga.

Bellbox på Freeport Kungsbacka, tiiiiiimmar kan spenderas här, och ännu mer pengar ;)