Beauty in a jar -

MY NEW LOVE...

Har varit på på resande fot i flera dagar nu... Många timmar på vägarna, konstiga sängplatser och att ockupera badrummet alltför länge är inte så välkommet när man är gäst ;)...

Ryggen är helt paj och det känns som om jag hade två cm tjockt täcke av smuts över hela kroppen, var alldeles skrovlig. Så idag har jag peelat som aldrig förr. Köpte en ny kroppspeeling i Götlaborg från underbara i love...
Äääääälskar deras produkter! Hade ingen aning om att kicks sålde i love...! Så är det när man bor på vischan ;)...
Och min trogna vän från från Exuviance till ansiktet såklart.

Nu har jag använt en halv tub heat lotion och ligger på spikmattan och njuter :)


WORD

Det sista av oss...


BACK FROM THE STONE AGE

Läääängesen jag bloggade nu. Hade sån otur att min dator sa byebye samma vecka som min iphone blev stulen. Har äntligen fått en ny mobil så jag kan blogga lite iaf, och letar hejvilt efter en dator som kan ersätta min trogna pärla. 7 fina år fick vi ihop, bra jobbat där!

Grått och trist väder ute denna helgen. Kör en slappedag i soffan och gör diverse skönhetsbehandlingar för att inte klättra på väggarna. Bor i mamma och pappas hus nu när de är bortresta.

Nu är mina fötter fina och lena. Hade nääästan glömt bort hur bra Scholls fotpeeling var. Man behöver nästan inte fila fötterna nåt alls.
Var nyfiken på Depends nya peelingpenna med, enkel och effektiv. Men det gäller att man är varsam, är nog inte så bra till torra naglar/nagelband.

Köpte även removerpads med jordgubbsdoft. En pad räckte till att ta bort lack från båda fötterna (men det var precis...). 32st för 40kr.

Avslutade pedikyren med fotkräm och ett gaaaaaalet neonrosa lack. Är galen i rosa så är gaanska lycklig just nu när jag sitter och inspekterar mina lena fina fossingar. Kommer bli så snyggt när man är solbränd sen med.


nr 34