Beauty in a jar -

Tummy in, chin up

Sïtter och småskrattar lite för mig själv just nu. Har wrappat in magen för första gången med lipo-wrap (lipo betyder fett btw) och chinup patch. Bara för att jag helt enkelt inte kunde låta bli.

Det snackas mycket om wrappar nu så tänkte prova, och nån haka var det typ två år sen jag såg på mig själv. Produkterna kommer från ---> HÄR

Dom är enkla att använda. De ska användas på ren torr hud! Har plastat in magen med gladpack för att det ska hålla över natten, minst 45 min ska lipo-wrappen sitta, men går att sova med för ännu bättre resultat. En isande känsa infann sig väldigt snabbt....nästan lite svidande isande, men helt ok....ska man vara fin...

Jag har fotat och mätt mig, ska bli kul att se om det är någon skillnad.

"Lipo-wrap bidrar till att minska fettcellerna och celluliter samt att strama upp huden och minskar mängden fett från kroppen. Den är komponerad med en mix av örtextrakt som på kort tid gör att kroppen förlorar i omfång.

Före och under behandlingen skall man dricka mycket vatten och inte äta kolhydrater, ju längre man kan avstå kolhydrater så förbättras resultatet.

Man använder wrapen en gång i veckan och mellan behandlingarna använder man lipogel för att uppnå ett maximalt resultat. "

"Chinup patch ger ett naturligt ansiktslyft genom att det stramar upp huden under hakan minskar eventuell dubbelhaka och ger samtidigt ett naturligt ansiktslyft. Plåstret innehåller naturliga örter som komponerats så det genom osmotisk process kan nå dessa resultat. Plåstret skall sitta i 45 minuter och man kan se ett snabbt resultat som förbättras under kommande 72 timmar. Kuren upprepas 2 gånger per vecka"

 

To be continued.... :)

p.s....magen fick inte plats på bilden ;)