Beauty in a jar -

Butterflies ON my tummy

För åtta år sen tyckte jag att det var en bright idé att märka sig för livet med en bläckfisk vid byxlinningen. Eller ja ett litet tribal e skulle det va... (Mamma, säg inte Itoldyouso!)
Häromdagen fick jag för mig att köpa hem några fjärilsgnuggisar och se hur det skulle bli att tatuera över den andra.
Jag är maniskt tokig i fjärilar, men vill försöka att få den lite mer stilren och personlig. En bit på väg ikväll, vårens projekt :) färg ska det va iaf!


Make up for iphone

Letar du mobilskal kan jag varmt rekommendera www.etsy.com. Överdrivet många skal att välja på....här är några för skönhetsfreaks:
 
 

Highlighting pen

Kanonbra highlighting penna från Isadoras vårkollektion Bella Vita. Använder den under brynen för att höja, i inre ögonvrån och i vattenlinjen för att dölja den extrema rodnaden vintertröttheten något.


A butterfly moment

Fjärilstokig som jag är så köpte jag detta lack mycket pga av det vackra namnet :) men fint som snus är det. Speciellt ihop med Isadoras pärlemorlack Nacré.


Refreshing friends

Min glowmask tog slut förra veckan så jag slank inom The Body Shop för att frossa mer i teatreeprodukter....Min hud gillar verkligen denna peeling, så det får bli en ny liten vän. Lermasken är också väldidgt bra. Tänk på att lermasker inte ska sitta på längre än 15min då de är uttorkande.

Peelingen är en härligt krämig rengörare för ansiktet att använda varje dag. Speciellt skapad för att rengöra på djupet och förebygga orenheter och pormaskar. Regelbunden användning hjälper till att förebygga nya orenheter och att hålla huden ren och fräsch. 
Amsiktsmasken är en djuprengörande mask med tångextrakt och balanserande leror som motverkar orenheter och absorberar överflödigt fett. Berikad med vårdande och uppfriskande mineraler.

 


GLOSSYBOX January - Functional Beauty

 
Lite sådär lagom till februariboxen dimper ner i brevlådan så kanske det är på tiden att jag visar vad jag fick i januariboxen. Jomensåatt...
 
Måste säga att denna boxen är en 5/5a enligt...var på jakt efter precis alla produkter så det kunde inte bli bättre! Och bara full-size denna gången. Temat på mån
adens box är Functional Beauty, produkterna ska framhäva och förstärka ens yttre skönhet.
 
Carmex Moisture Plus Ultra Hydrating Lip Balm, Pink Sheer Tint 49kr
"Carmex gjorde sitt första läppbalsam 1937 och denna klassiker är nu uppdaterad - fuktgivande och mjukgörande i en fin rosa färg. Den innehåller bland annat shea smör, E-vitamin och aloe vera som ger en ordentlig boost till dina läppar."
 
Kommer att bli mitt nya vardagsgodis för läpparna, lagom mycket färg och bra återfuktande ingredienser.
 
Burt´s Bees Lemon Butter Cuticle Cream 79kr
"En av de bäst betygsatta produkterna på Burt's Bees hemsida samt en av GlossyBox mest populära produkter. 100 % naturlig nagelbandskräm som ger naglarna en hjälpande hand. Denna intensiva kräm förstärker och återfuktar naglar och nagelband och lämnar en frisk doft av citrus."
 
Den isande kylan ute nu har tärt på nagelbanden så denna lilla burk kommer väl till pass.
 
Oliva by CCS Eco Makeup Remover Wipes 50kr/24st
"Rengöringsservetter som skonsamt och effektivt rengör huden från makeup. Servetterna innehåller ekologisk mjukgörande olivolja och olivlövsextrakt som mjukgör och återfuktar huden.
- 97% ekocertifierade råvaror.
- Fri från parabener, mineralolja och silikon."
 
NY FAVORIT!!
 
Intensity Eye Pencil 109kr
"En av världens främsta modellagenturer, Elite Models, har här tagit fram en vattenfast och hållbar, intensiv kajalpenna. Den är krämig och mjuk vilket gör appliceringen enkel och precis. För att skydda den känsliga huden runt ögat innehåller den sheasmör och vitamin E som lugnar, skyddar och återfuktar."
 
Snyggt skimmer och intensiv färg. Kan meddela att jag fick skrubba bort pennan när jag testade på handryggen, satt som berget.
 
Babor Eye Pads 39kr/st
"Färg- och doftfria eye pads som kyler ner, piggar upp, ökar elasticiteten och minskar fina linjer runt ögonen. Minskar mörka ringar och skyddar huden.  Passar alla hudtyper och hjälper till att upprätthålla hudens naturliga skydd mot skadliga fria radikaler."
Förutom att det känns som att lägga en snigel under ögat så är dessa pads väldigt svalkande och sköna, jag kommer definitivt bunkra upp med fler pads hemma. Har sålt Babor tidigare så jag vet att det är grymma produkter,

Ciaté Colorfoil

Nästa kreation från Ciaté kommer till Sverige i maj... detta rainbowsplasch på händerna i sommar ger jag en stor tumme upp till! Klippåklistra heeelt i min smak!
 
 
 

Mmmmmm for my lips


Ready for spring

Lagom till våren blir jag alltid blond, ligger liksom inprogrammerat i mig. Kände i våren i luften (läs jag började nysa frenetiskt) och så slängde min egen lilla frisör i massa mycket blonderingscreme. I like!


Obsession

Jag har typ snöat in mig på Tea tree produkter nu. Vet inte om denna serie är ny eller om jag helt enkelt missat den.
Finns i tre utföranden.
Tea Tree Special, pepparmint
Tea Tree Lemon Sage, citrus, salvia
Tea Tree Lavendel Mint
Härlig uppfriskande känsla av Tea Tree med pepparmint, lavendel eller citrus. Tea tree är väldigt vårdande för hårbotten då den är bakteriedödande och bra mot hårbottenproblem som t.ex mjäll.

Ska traska ner på stan och leta upp dessa, hoppas de funkar till löshår med. Annars får jag nöja mig med ett balsam.

Återkommer :)

Från Paul Mitchell


Happy Sweethearts Day <3

När man inte har en käresta att bli bortskämd av på hjärtedagen så får man fixa det själv.
Tack mig själv för denna superfina rouge ;)
 
Önskar alla en riktigt fin och mysig dag <3
 
Too Faced Sweethearts Blush, från vårkollektionen Boudoir Beauty.
 
 
 

Rapunzel Göteborg

Ni är sååå välkomna till glada Göteborg!! :)
 
 

6-in-1

IsaDora presenterar en allt-i-ett nagelprodukt för perfekt välvårdade naglar. Den geléartade konsistensen fyller ut små ojämnheter på nagelytan och skapar en perfekt bas för färgat nagellack. Skyddar även nageln mot missfärgningar.

Som topplack fungerar det som en skyddande, glansig sköld som gör nagelmake-upen mer hållbar. Använd ensamt för en glansig, naturlig manikyr.

Använd Clear Nail Gel 6-in-1som: • Baslack • Utjämnande • Topp-lack • Superglans • Hållfast • Skyddande

Gör så här: Applicera på oljefria naglar. Om det används som bas- eller topplack är ett lager tillräckligt. Används det istället som en naturell, transparent nagelmake-up, ger två lager bäst resultat. Låt torka mellan applikationerna.

 
 
 
 
 
 

Pore minimizer

Halkade in på The Body Shop för ett tag sen och haffade denna porreducerande gelé. Den luktar väldigt skarpt av Tea tree... Men lukten lägger sig snabbt givetvis. Känns dock väldigt fräsch och är riktigt bra! Huden förblir matt hela dagen och jag tycker även att min hud ser ut att må riktigt bra av den.

Tänkte jag skulle halka in och prova massa mycket annat i den serien, tex ansiktsmasken och peelingen.

145kr på The Body Shop



The MAN box

Snart lanseras glossyboxen för män, det ska bli riktigt kul! Och jag ska vara med. Jag vet att jag har några skäggiga vänner som läser min blogg... Och ni, ska få vara mina testpersoner :)