Beauty in a jar -

The killer-brows

På lördag är det äntligen dags. Jag ska tatuera mina bryn!! Kommer att vara på klinik 34 från 11.00 i Göteborg med Sol Hegge, kom gärna förbi om du är nyfiken :)
 
Vad är perfekta bryn för dig? Jag gillar Megan





 
 
 

Somebody else

Kör lugg idag, ska se om jag står ut en hel dag med det. Ska nog klippa till den lite sen så att den passar min hjässa bättre...
Men det ser faktiskt ganska naturligt ut tycker jag. Skulle nog kunna lägga ner lite mer tid på att dölja fästet men mer än 2min/morgon finns inte i min värld. Fejkluggen kommer från Raaaaaapunzel såklart i färgen black brown :) HÄR

 


Shaun the Sheep

Hur söt är inte denna lilla Tangle Teezer daa!! Känns väldigt hygienisk med, kanon för handväskan.

Tangle Teezer har på kort tid blivit den mest populära utredningsborsten. Hjälper till att göra håret slätt utan att skada fjällsiktet. Tangle Teezer kan användas för att reda ut både vått och torrt hår.

Du behöver inte vara försiktig! Tangle Teezer är inte lik någon annan borste du tidigare testat, denna underbara borste ger dig ett fantastiskt resultat och reder ut ditt hår helt smärtfritt. För att reda ut riktigt trassligt och besvärligt hår, borsta bara hårdare och mer bestämt. Tangle Teezer kommer inte att lugga utan reder ut dina tovor på ett unikt skonsamt sätt.

Finns HÄR


Odd daydreams

De flesta sitter och dagdrömmer om långa ständer och gassande sol just nu..... men jag är inte riktigt som alla andra jag. Jag klurar på nästa organisationsprojekt.... Dessa "spiklådor" från Clas Ohlson är kanoners till diverse skönhetsprodukter och accessoarer!
 
 
 

Thanx for all the fake

Dagens hiss:
Hårmunken, fejkhästsvansen, fejkluggen, hårclips och viveres färgpuder!!
Nästan glömt att jag tagit bort löshåret:) nu kör jag stenhårt med uppbyggande hårmask varje kväll på den lilla tupé jag har kvar. Svart blev det med visst...


Just another grey day


It´s all about the haircut

Få har väl nu missat att vackra Miley Cyrus klippt av sin kaluffs och blivit blondie. Håret har hon skänkt till välgörenhet. Fin tanke, men hon ser ju inte riktigt vettig ut...
 

Beautiful chaos

Skäms på mig vad dålig jag är på att uppdatera bloggen nu. kan till mitt försvar berätta att jag inte har så mycket inspiration just nu.... Är nyinflyttad i Göteborg och har inte fått min lägenhet än. Bor just nu i ett liiiitet  rum på 8kvm. Jag gillar ordning och reda, men det är ganska svårt att hålla ordning på så liten yta. Nästa vecka ska det minsann organiseras bland alla skönhetprodukterna då jag flyttar till min lägenhet. Många älsklingar som ligger nedpackade i bananlådor nu med....längtar.
 

Goodiebags from Rapunzel


Chopsticks twist

Har snöat in rejält på uppsättningar nu när jag snart ska ta bort löshåret :) Perfekt om ni som jag har ett överflöd av sushipinnar hemma....
 

Hot crossed bun

Denna ska jag försöka mig på imorrn, så elegant och enkel...Gillar verkligen denna bloggen :)
 

Make up light

Linsbehållare är grymt bra att ha med sig i handväskan när man ska ut på krogen och dansa :)
 

Clean your trunk

Jag är hyperallergisk mot gräs. Går knappt att vara ute just nu och halva min förmöghenhet går åt att köpa medicin så att jag ens kan lämna lägenheten...
Hittat en ny liten hjälpande vän som både smöjer upp näsan och lindrar irritationen. Finns på apoteket bl.a.
Kan verkligen rekommendera denna, dock behöver man stå över ett handfat under behandlingen eftersom det är lite kladdigt....
 

Nasty update : babyfoot

Tänkte jag skulle vara lite nasty och visa er hur äckliga mina fötter är just nu. Några dagar har gått sen jag testade babyfoot och peelingprocessen är i full gång. Har inte någon fotfobi men en väldigt stor äckliga-fötter-fobi. Därför är jag väldigt duktig på att ta hand om mina fötter. Men nu mår jag faktiskt illa av mig själv.
Igår hade jag riktigt ont på hälen. Men ja... Ska man vara fin får man lida pin...

Kunde inte låta bli att fila mina fötter ikväll, så kunde jag liksom inte gå och se ut. Liiiten bit kvar, men har nästan babyfötter nu :)...riktigt grym produkt!

 

Quick change on the top

Mitt hår skriker efter att få pausa från löshåret ett tag nu och jag ska faktiskt lyssna på det för en gångs skull...
MEN ibland kan man både äta kakan och ha den kvar :)
 
 
 
 
 
 
HÄR hittar du håret :)
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Mind the gap between the....

Lite nyfiken på hur bra detta sitter? Nån som vet om det färgar av sig eller så? Verkar kanon annars :)
 
Viviere Volume Fiber gör så att ditt hår ser fyra gånger tjockare ut och täcker din utväxt på bara 30 sekunder. Fibrerna är av Gossypium Herbaceum, en slags bomull som är laddade med statisk elektricitet och därför enkelt fäster i håret. Boosting sprayen hjälper till att stabilisera och förstärka resultatet genom att fästa fibrerna så ditt hår ser tjockt och fylligt ut hela dagen. En burk räcker i cirka två månader, vid användning varje dag
 
Viviere volym fibre hittar du HÄR
Är du lika nyfiken som jag? :) Finns här i massa olika färger:
 
 
 

Skinny lover

Går knappt att misslyckas med din eyeliner om du har detta mästerverk stadigt i handen.
Sitter bra, så enkel att använda och blir kooooolsvart. ÄLSKAR! Jag har skinny, men finns även fat.
 
NYX Super Skinny Eye Marker hittar du HÄR
 
 
 
 
 

high-hair-lover

Jag har sådär raaaaaaaakt platt hår verkligen, så jag är väldigt glad vid att tuppera på höjden. Har fått en liten vän som hjälper mig på traven med höjden nu. Sensationell, snygg, enkel. Behöver jag säga mer?
Kan verkligen rekommendera denna tupperingsborste.
 
Slank, naturlig tupéringsborste med avsmalnat skaft för att enkelt kunna separera passéer. Perfekt för detaljerad styling, finishing och bakåtkamning, oavsett om du stylar håret uppåt eller neråt.
 
ghd Narrow Dressing Brush hittar du HÄR
 
 
 

 

 

Like a rainy summer day

Regnig sommar är ju aldrig kul, men finns det någon härlig doft än den i naturen när det nyss regnat? 
Här i Göteborg är vi extremt bortskämda med detta, på gott och ont.
Nu har jag hittat en parfym som doftar precis så... Helt LOVELY <3 CLEAN gör mig aldrig besviken, nä'stan aldrig. Är nog en av få som inte klarar av warm cotton.
 
Clean Outdoor Shower Fresh är inspirerad av den uppiggande och naturliga känslan av en frisk och fräsch dusch. Berusande överdåd och må-bra känsla av frihet, fångad i en krispig, ren och lövgrön doft.

Extrakt av näckros, violblad och gnistrande bergamott med en gnutta tropiskt regn och sandelträ gör doften till en uppfräschande enkel "utomhus-dusch-tvålfräsch"-doft.
 
Vill du med dofta sommarregn? :) KLICKA HÄR

A non-itching-thing

Somnade i solstolen förra veckan och brände mig rätt illa. Fick då testa en kräm mamma köpte i USA senast. Jag har aldrig testat något utan dess like!!
Solsvedan la sig efter bara några minuter och porerna drog ihop sig extremt mycket :)
Syster (som bott i USA 7år) skrattade åt mig när jag berättade detta. Är tydligen någon helt vanlig familjekräm over there, det är en allergikräm som man kan smörja på myggbett, solsveda, små sår m.m.
Kanon på kvisslor och finnar med tydligen:)
Tog med mig lite hem i en burk och kommer definitivt försöka få tag i fler. Ligger kring 4 dollar.
 
 
I´M SOLD