Beauty in a jar -

Sugarcrushnails

Cravings just nu: Isadoras nagellack Sugar Crush!

Sugar Crush är ett nytt effektnagellack med ”sockrig” struktur i matt skimrande färger. IsaDora presenterar 10 underbara färger av detta effektfulla nagellack. Det ska också har en superbra hållbarhet – upp till 7 dagar!

Hur du applicerar Sugar Crush: 1. Applicera 1-2 lager. 2. Låt torka mellan applikationerna. 3. Den matta glittriga effekten syns när nagellacket torkat. Använd inte ett topplack, då försvinner den matta effekten.


May. 21, 2013


For dry people...

Jag tycker det är svårt att hitta produkter som håller vad de lovar, längre än bara under appliceringen. Denna bodylotion är inte kladdig, huden håller sig verkligen len och den är väldigt mild. Just nu veckans produkt på medstop med, 39kr, som hittat :)

Hittade samtidigt en asgrym fotsalva! Apoteken kan man alltid lita på. Det är extremt svårt att komma in med en produkt på apotek ska ni veta, har följt en process en gång. Väääldigt många regler, lagar osv.

En sak är säker. Jag kommer att testa andra bodylotions och fotvårdskrämer, av ren nyfikenhet, men bättre än så här blir det inte. Punkt.


Lucky colors!

Absolut älskar mitt halsband, blir lycklig av alla fina färger och bling! Piffar upp vilken outfit som helst. Hm levererar!


White light


Happy feet

Stukade mig rejält igår när jag var nere och kollade på Göteborgsvarvet. Kan knappt gå :(
Så igårkväll och idag sitter jag still, vilket inte är min grej precis. Men har målat naglarna med ca 20 olika lack och skapat lite. Längesen jag gjorde det nu.
Så även om jag har väldigt ont så blir jag lite extra lycklig när jag tittar på fötterna iaf :)

Det rosa nagellacket är från depend, har skavt av nummer, men det är riiiktigt neonrosa. Det gröna kommer från Claudia och heter "the slime".
Till min stora förtjusning har hm fått in massa kul nageldekorationer, 39,50kr, som hittat! Och världens sötaste pincett medföljer.


Kill kill kill

Acnekiller är faktiskt så bra som den lovar. Porer blir betydligt mindre synliga och huden silkeslen och ALLT följer med.
MEN...
Jag själv har hårfobi (oönskat hår, på MIG själv) och har i flera år gjort olika behandlingar för att ta bort oönskat ansiktshår och kroppshår. Så jag absolut inget ansiktshår förutom ögonbrynen. Men det gör faktiskt ont ändå att dra av denna mask, den sitter som berget, det är en peeloff för er som inte vet. Ditt ansiktshår följer med masken till viss del, fyi. Inget som Acnekiller informerar om direkt....

Körde lite myskväll med spa igår med fina vänner. Snyggis blir man :)