Beauty in a jar -

Make me shine

Godis för håret är Moroccanoils glansspray. Innehåller arganolja, vitaminer och antioxidanter, och lägger en osynlig slöja av glans, som även skyddar håret från miljömässiga faktorer såsom sol, saltvatten och klor. Gillar!!
 

Luxurious caviar manicure

Lyxigare naglar finns nog inte, tycker det är galet flashigt! Men lyx i all ära, behöver ju inte kosta skjortan. När jag är tillbaka från Stockholm ska jag kila ner till panduro och låta fantasin flöda.
Jag älskar pilliga småprojekt. Kan nästan spendera en hel dag med att bara måla naglarna och skapa, sån är jag :)



Ciaté Caviar Manicure Mother of Pearls (den vita), 199kr HÄR



 


Str8 cordless

Jag ogillar sladdtrassel galet mycket. Gömmer varenda cm i kabellister och kabellådor. Trådlöst ska det va!! :)
Ingen större nyhet iofs men hittade en trådlös plattång på eleven idag, som verkar vara väldigt bra.. På väg hem till mig nu :)

BaByliss Cordless Gas Straightener 445kr HÄR





I'm a golddigger

Jag har pysslat om mig själv rejält idag, vart lite dålig med det på sistonde. Skomakarens barn...

Ansiktspeeling, ansiktsmask, färginpackning, kroppspeeling, pedikyr, manikyr mm. Och ett glas rosé, så gott.

Satte lite guld på tillvaron dessutom, är ju fredag imorrn:)... Hällde bara vanligt glitter på nymålade naglar. Så nu glittrar heeeeela rummet. Flashigt ska det va på Bögatan :)

Nu ska jag packa lite snabbt innan jag kramar kudden, imorrn bär det av hem till familjen i Hällevik. Sen utbildning i huvudstaden på måndag. Och hämta nya bilen :) yeeeeeay


My feets are killing me

Bokstavligt talat. Fick skoskaven från helvetet i fredags. Barfota i nya sandaletter kanske inte var det bästa när man har massa kundbesök inbokade. Fötterna blödde och brann, men jag kunde ju inte göra annat än bita ihop. Kom till kontoret först vid halv fyra och vid det laget var jag helt yr i huvudet av smärtan, nära och svimma. Gjorde det viktigaste och när klockan slog fem ringde jag efter fn taxi hem. Har varit hemma precis hela helgen, kan verkligen inte gå. Fick efter lite gnäll på mig ett par hyfsat snälla sandlaler för att åka ner till stan och köpa ett par skor utan häl, i spöööregn. Så nu sitter jag här och fryser och dricker varm honung istället...

Ja herregud... Ville ju bara vara lite fin på min första dag hos kunderna. Ska man vara så får man lida pin....

Har använt en punktbehandlare för att läka såren snabbare. Faktiskt hjälpt riktigt bra. Svider som tusan när man lägger på det, men det får det vara värt.

Nu hoppas jag på fint väder nästa vecka, för jag kommer ha sandaler oavsett...


My preeecious

Jag är verkligen ingen klockmänniska, men denna kunde jag bara inte låta bli att lägga fingrarna på. Fullbokad med möten imorrn så det inköpet kom ju lägligt :). Helt underbar!!

Glitter 99kr


I'm slippery

Jag är väldigt kräsen när det gäller det mesta inom hudvård, men det ska gudarna veta, jag har gett många produkter en chans med. Har letat läääänge efter en riktigt bra återfuktande bodylotion. Jag är en riktig torris. Nu har jag nog äntligen hittat the one. Decubal body oil, smidig sprayflaska. Imorgon ska jag ner till stan och köpa en liten tom sprayflaska. För denna goding ska få dela hedersplatsen med ansiktsmisten i min handväska i sommar. Rekommenderas verkligen!

Decubal Body Oil, 99kr Apoteket


She´s amazing

Igår blev jag riktigt ompysslad av min fina Jannike. Nytt löshår (från rapunzel såklart) och ny färg.

Jag är såå nöjd!!

Svårt att fånga färgerna rättvist på bild, men det är sån klockren ombre!
Och jaaa, jag vet att ombre och dipdye är uttjatat, men det skiter jag faktiskt i, för snyggt är det :)
Vi tog en chansning och vågade oss på att färga löshåret i topparna, blev kanoners. Min tjej är grym!! Tack hjärtat!

Min första sommar som brunett på 10år... Tänkte slå hål på myten att blondiner har roligare :)