Beauty in a jar -

Sleeky business

Jag har helt klart hittat en ny hårälskling! Matrix Sleek! Håret känns verkligen rent och man får den där härliga lena känslan av håret redan när man tvättar ur.
 
Rengör frissigt och slitet hår skonsamt samtidigt som det ger fukt och slätar ut håret. Shampoot skyddar mot fuktighet i luften under hela dagen, motverkar frissighet och ger en vacker glans. Dessutom reparerar det skadat hår och slitna toppar, vilket ger ett friskt och hälsosamt hår. Matrix Total Results Sleek-seriens professionella hårvårdsprodukter innehåller 24HR Smooth Repair™-teknologi med stärkande ceramider och sheasmör, som motverkar frissigt, skadat och slitet hår med kluvna hårtoppar. Resultatet blir ett totalt reparerat, utslätat och glansigt hår i hela 24 timmar (vid användning av Sleek Shampoo och Conditioner).
 
Rekommenderas varmt :)
 

Longlasting happiness

Ny generation av nagellack som härdar i LED-lampa och ger ett lackresultat som håller i 2-3 veckor.

Depend GelLack är en ny revolutionerande produkt som är lättare att applicera än ett vanligt nagellack. GelLackytan är extremt hållbar och med en högglans och färgåtergivning. Ingen filning av nagelytan som kan skada den naturliga nageln krävs före applicering av GelLack. Den naturliga nageln skyddas och förbättras i kvalité under GelLacken.
När sista steget i appliceringen av GelLack är gjord är lackytan helt torr och kan vidröras och klarar stötar. GelLack passar även utmärkt till tånaglarna där lackresultatet håller längre än på händerna. GelLacken tar Du enkelt bort med Depend GelLack Remover utan att skada den naturliga nagelplattan. Eftersom removern är i gelform är den lätt att applicera.

LED-lampan är med adapter (ej batteri) och timer så att man alltid får rätt ljusstyrka och tid vilket säkerställer ett perfekt GelLackresultat. Depend GelLack finns i 24 härliga nyanser.
 
Startkitet hittar du på t.ex Åhlens och välsorterade parfymaffärer och kostar ca 469kr och färgerna 79kr/st.
 
Jag har inte hunnit testa denna än. Men om det är bara hälften så bra som CNDs Shellack så är jag lycklig!
 
 
 
 
 
 

Did you know?

Visste du att din benvävnad bryts ner och byggs upp hela livet? Vart tionde år är ditt skelett helt utbytt. Men efter 30 blir nybildningen av ben långsammare. Under nybildningen anpassar sig skelettet till den belastning den utsätts för, det är alltså därför träning starkare.
 

Merry red christmas to you all <3

Julnaglarna är på, läpparna är tomteröda och familjen är samlad framför Kalle. Ha en riktigt God Jul alla skönhetsfreaks :)

Merry Red från Isadora


Permanent make up commercial

Sol Hegge som tatuerade mina bryn tillsammans med Bettina har gjort en reklamfilm. Kanske nån som är intresserad av hur det går till med kosmetisk tautering. Enjoy!
 
(halvlycklig över att jagäntligen lyckats få in ett klipp i bloggen...dock får ni ursäkta att den blev så liten. Min stubin brann upp....)
 
Till facebooksidan >>> HÄR eller hemsidan >>> HÄR
 

Tingelingeling glowing skin

Detta är en kittlande, exfolierande och mångsidig lermask som rengör, jämnar ut fina linjer och mjukar upp hudens struktur för att ge en synligt yngre hud vid regelbunden användning. Forntid, vulkanisk pimpsten som innehåller unika molekyl-egenskaper har pulvriserats för att ge din hud en skön, kontrollerad exfoliering som avlägsnar döda hudceller, mjukgör och ger lyster.
 
Innehåller:
  • Löv från grönt te ljusar lätt upp hyn, skyddar mot fria radikaler, verkar fuktgivande & balanserar oljan i huden.
  • Vulkaniska mineraler hjälper att ljusa upp mörka ringar under ögonen, detoxifierar & väcker huden till liv.
  • Murgröna tonar & ger en uppstramande effekt.
  • Gurka verkar anti-inflammatoriskt & vårdar huden.
  • Vallört snabbar på cellförnyelsen.
  • Lavendel verkar naturligt antibakteriellt, antiinflammatoriskt & vårdar skadad hud.
  • Kamomillblomma & ringblomma verkar bakteriedödande, desinfekterande & förebygger problemhy.
 
Jag är såld, på riktigt. Har missbrukat denna ett tag nu och den Glam Glow är verkligen så bra som alla säger!!
Den ser lite smått otäck ut på bilden...eller är det kanske jag?! haha
 
Glam Glow hittar du här ---->HÄR<---
 

Sparkling red, I´m back!

Äntligen har jag fått tummen ur att koda om bloggen. Som jag längtat efter att blogga! Massa härlig inspo har jag samlat på mig under dessa tomma två månader.
 
Kör julnaglar nu sista veckan på jobbet, korta so far...på fredag när jag går på julledighet ska de långa tomteröda naglarna på. Hohoho :)
 
Glitter hör julen till! Sparkling Red från Mavala